Gentofte Kommune

Skolestart på Maglegård

Indtryk fra ydersiden

Charlotte Røseler Andersen den 21-02-2017
    Den 3.3.2017 er det national Trivselsdag. Det skal vi naturligvis fejre her på Maglegård. Og traditionen tro, vil børnene mødes på tværs af klasser og trin kl 8-11.

Kl. 8 møder alle i deres egen klasse og herefter går alle ud til de hjemområder, hvor de skal spille spil kl 11.

Kl. 8 45 skal alle sidde parat i hallen. Her vil vi få en rørende, smukt og fin fællesoplevelse. Der er også en del, der kræver fysisk aktivitet. Herefter er der pause.

Kl. 10 starter  spilletimen, hvor børn på tværs af klasser spiller spil sammen.

Kl. 11 alle går til deres egen klasse for at spise. Resten af dagen er normalt skema

Vi vil rigtig gerne have jer forældre til at hjælpe til med at bage kager eller andet hyggeligt bidrag til dagen. I vil høre mere fra jeres klasselærere om dette.

• Kristian Gomes Bindslev den 05-02-2017

Det nationale 'Skolevalg 2017' - Maglegårdsskolen i fokus på DR
    Vores 8. og 9. årgange har i løbet af årets første uger arbejdet med skolevalget 2017. Det blev afsluttet ved en stort opsat valghandling torsdag d. 2/2-2017, hvor vores 7. årgang agerede valgtilforordnede. Eleverne har set på mærkesager, undersøgt partier, overværet en partidebat og sidst men ikke mindst sat et kryds ved det parti, som de fandt repræsenterede deres interesser.
    Se indslaget fra DR ultranyt her
  • Kristian Gomes Bindslev den 26-01-2017

Rettighedsskole

Elevrådet var onsdag i uge 4 samlet for, i samarbejde med Unicef, at tage næste gode skridt videre i arbejdet for endnu bedre trivsel på skolen. Med afsæt i vores trivselsplakat og i den internationale børnekonvention vil vi at arbejde videre med børns rettigheder og de deraf afledte pligter overfor fællesskaber. Der kommer til at ske en masse i kommende skoleår, og det kan ende med, at Maglegårdsskolen får Unicefs stempel som 'Rettighedsskole'. Det vigtigste er dog, at vi alle får en masse viden om børns rettigheder her og andre steder i verden. Og, at vi samtidig får sat endnu mere fokus på, hvad der gør, at vi allesammen trives godt på vores skole. Læs evt. mere om Rettighedskoler bag linket.
  • Kristian Gomes Bindslev den 02-12-2016
    Infoaften for forældre til kommende elever
    Vi havde 30/11-2016 informationsaften for forældre til elever ,der skal starte i 0. klasse i 2017, mange forhåbentlig på Maglegårdsskolen. Her er som lovet vores slides fra aftenen.